Investeringen met de crowdfunding

Wat moet er allemaal gebeuren in het toekomstige pand en waar gaan we de opbrengsten van de crowdfunding nou precies voor gebruiken? Daarover zal ik je hieronder meer vertellen.

De opbrengsten uit de crowdfunding worden volledig gebruikt om van het pand een kattencafé te maken. Daarbij houden we rekening met de wettelijke eisen voor de hygiëne, maar ook met onze persoonlijke eisen voor het kattenwelzijn. Wees niet bang voor kattenharen in het eten, we bereiden alles in een schone, katvrije keuken.

Het is belangrijk dat de katten dingen kunnen doen die ze graag doen: spelen, klimmen, slapen, een ruimte hebben voor zichzelf, én de mogelijkheid om knuffels in ontvangst te nemen van jou als bezoeker. Dat betekent dat we de volgende aanpassingen door gaan voeren:

  • Het bouwen van een katvrije keuken, voorzien van glazen wanden en schuifluiken, inclusief koffiehoek;
  • Het inbouwen van een privévertrek voor de katten;
  • Het aanleggen van meerdere touwbruggen, verstopplekjes en slaapplekjes voor de katten.

We gaan het pand zo veel mogelijk in zijn oude glorie te herstellen. Daarbij staat het kattenwelzijn en de sfeer voor jou als bezoeker voorop.

Wat doen we met extra geld?
Alle extra opbrengsten die we binnen krijgen, worden direct gebruikt om de tuin in zijn oude glorie te herstellen. Daarbij passen we de tuinmuren op katvriendelijke wijze aan, zodat de katten niet kunnen gaan zwerven. De tuin zelf wordt een oase vol katvriendelijke planten, een klimpaal, een vide waar ze met trappetjes in en uit kunnen en nog veel meer.

P1160503

De foto hierboven heb ik gekregen van de voormalige eigenaresse van het pand en de foto hieronder kwam ik vlak erna tegen. Wat een inspiratie!

Tuin

Ik ben er van overtuigd dat dit pand is voorbestemd om een kattencafé te worden. In mijn volgende blog lees je meer over de bijzondere historie van de Van Welderenstraat 46!

Liefs, Sanne

Geef een reactie