De Katten

P7-Pim     P7-Puk

Naam: Pim en Puk
Geboortedatum: 25-11-2019
Geslacht: Pim is een mannetje, Puk een dame
Ras: Ragdoll
Karakter: Pim kijkt wat meer de kat uit de boom, terwijl Puk zich in ieder nieuw avontuur stort. Beide zijn echter dol op knuffelen en liggen graag bij je in de buurt, of op schoot.
Bijzonderheden: de naam Ragdoll betekent letterlijk ‘lappenpop’. Dit ras staat bekend om de voorliefde om te hangen. Ragdolls liggen graag zo slap als een pop op schoot of elders, bijvoorbeeld in het raam. Ook Ollie (half Ragdoll) doet dit graag. 

Pim en Puk zijn onze jongste en nieuwste bewoners. Ze wennen erg snel aan het leven bij Balthazar en genieten van alle aandacht. Broer en zus zijn ook (nog) erg aan elkaar gehecht. Als een van de twee wat langer uit het oog is, klinkt er een klaaglijk ‘miauw’. 

Ze lijken op elkaar, maar Pim heeft een helemaal bruin snoetje en Puk heeft wat meer wit bij haar neusje. Kun jij ze uit elkaar houden? 

 

Naam: Tom
Geboortedatum: 01-03-2010
Geslacht: een echte kerel
Ras: Europese korthaar
Karakter: laidback lazy
Bijzonderheden: maakt een koprol (als je hem goed aait)

Tom is een van origine Roemeense kater. Daar leefde hij op straat, tot hij werd opgevangen. Hij is naar Nederland gehaald door Stichting Het Wijze Weeskitten. Eerst heeft hij een tijdje in een gastgezin gezeten, waarna hij bij ons kwam.

Tom is een rustige kat die het leven het liefst al snoozend overpeinst. Hij is in het kattencafé omringd door allemaal knappe vrouwen. Daar geniet hij van, maar hij laat de dames ook weten dat hij de baas is. Voor een aai komt hij van zijn favoriete plekjes. Als hij dan op zijn rug rolt, moet je vooral doorgaan.

Wolfje

Naam: Wolfje
Geboortedatum: 14-09-2017
Geslacht: vrouw
Ras: Hybride Sphynx
Karakter: Knuffelige onderzoeker
Bijzonderheden: heeft op de gekste plekken grijze fluff

De lieve, kleine Wolfje komt niet uit de opvang of vanuit doorplaatsing. We hebben haar bewust gekocht bij cattery Zene Hebe, de fokkerij waar Coco (voormalige bewoonster) ook vandaan komt. Wij zijn zo verliefd geworden op de Sphynx, dat we graag een soortgenoot van Coco in het café erbij wilden.

Wolfje is een hybride Sphynx. Dat houdt in dat één van haar ouders van een ander ras is. In dit geval een Britse korthaar. Dat zorgt voor een bijzondere blauwgrijze vacht en plukjes haar. Een mooie verschijning om te zien.

Wolfje is een schatje, maar ook een kleine wolf. Ze aast op lekkere hapjes en is nergens bang voor…

P3-MoeslinksKiwirechts

Namen: Kiwi en Moes
Geboortedatum:
05-06-2017
Geslacht:
dames (zusjes)
Ras:
Europese korthaar
Karakter:
onderzoekend
Bijzonderheden:
Uit elkaar te houden door te letten op de witte vlekken. Kiwi heeft rode oortjes, Moes heeft meer witte vlekken

Deze twee kleine donderstenen zijn bij ons gekomen toen ze op zeer jonge leeftijd weesjes werden. Hoewel ze inmiddels geen echte kittens meer zijn, zijn ze nog steeds nieuwsgierig, speels en bijzonder aanhankelijk. Moes is vooral relaxed, Kiwi is onderzoekend. Maar pas op als je eten bestelt, Kiwi houdt het in de gaten… Wij denken dat Kiwi straks de baas is hier 😉

PARTNERS

Onze katten krijgen biologische brokjes en kattenbakgrit van Yarrah. Ben je benieuwd naar de voordelen van biologische voeding voor je kat, of wil je het eens proberen? Informeer in het café of bij Pet’s Place. Pet’s Place verzorgt tevens het ontvlooien en ontwormen.