Evenementen

Katten

Kom speeddaten bij Kattencafé Balthazar

Wij organiseren super gezellige speeddate avonden. Ontmoet leuke singles en tackle gelijk één belangrijk criterium: je date houdt van katten 😉 

Heb je het online daten wel gezien, maar toch op zoek naar een leuke match? Wil je niet meer eindeloos swipen maar gezellig kletsen? Je weet vaak binnen een paar minuten of de klik er is. Speeddaten is de perfecte manier om die leuke partner te vinden. 

Hoe werkt het?

Je wordt door ons ontvangen met een heerlijke welkomstmocktail. De helft van de deelnemers krijgt een vaste tafel, de andere helft mag na iedere ronde doorschuiven. 

Tijdens het daten ga je in gesprek met de persoon tegenover je. Na 4 minuten klinkt de bel en wisselen de deelnemers van plek. Zo krijg je steeds een andere gesprekspartner, net zo lang tot je iedereen gesproken hebt. 

Je krijgt een lijst met deelnemers waarop je mag aangeven wie je nog een keer wilt zien. Zodra er van beide kanten een ‘ja’ is, ontvangen jullie elkaars contactgegevens via de mail. Je kunt dan zelf bepalen hoe het contact verder verloopt. 

Na afloop van het speeddaten is er nog tijd om na te kletsen of even met de katten te knuffelen. Er staan lekkere hapjes voor jullie klaar en de bar is open tot 22.00 (wij serveren geen alcohol). 

Prijs en data

De prijs voor een kaartje is 22,50. Hierbij is een welkomstmocktail inbegrepen en serveren we gedurende de avond diverse hapjes. 

Dames opgelet!

Ken je een leuke vrijgezelle man die zich ook aan wil melden? Dan ontvang je 2,50 korting op je kaartje. 

Speeddaten straight singles (25-40 jaar)

Vrijdag 11 maart, aanvang 20.00

Vrijdag 18 maart, aanvang 20.00

Speeddaten LGBTQ singles (25- 40 jaar)

Donderdag 10 maart, aanvang 20.00 

Donderdag 17 maart, aanvang 20.00

Aanmelden

Aanmelden kan via de mail. Geef hierin aan voor welke avond je je wilt aanmelden, en indien je je aanmeldt voor de LGBTQ avond, waar je naar op zoek bent.

info@kattencafebalthazar.nl 

Na je aanmelding krijg je een bevestiging en de verdere praktische info